عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 27 / 10 / 1393
بازدید : 956
نویسنده : خورشید

حمله فوتبالیست لیگ برتری به دختر جوان!

فوتبال نتیجه‌گرا و مدیریت ضعیف باشگاهی به همراه پول زیاد و قراردادهای میلیاردی باعث شده این رشته و بازیکن شاغل در آن از مسائل اخلاقی و فرهنگی فاصله بگیرد.

 

 

شهرخبر: این بار ماجرا به یك فوتبالیست خارجی برمی‌گردد كه نسبت به گذشته بدجوری افت كرده و داستان آپارتمان مجردی‌اش نقل محافل فوتبالی است و چندی پیش حادثه‌ای در یك مجتمع در خیابان فرشته به وجود آورده است.

 

ظاهراً این فوتبالیست پر سروصدا سوار آسانسور می‌شود كه یك دختر ایرانی هم در آن آسانسور بوده است. همین كه در آسانسور بسته می‌شود این بازیكن معروف كه گویا حال و احوال عادی نداشته، به طرف آن خانم جوان حمله‌ور می‌شود و ...

 

از قضای روزگار آسانسور در طبقه بعدی متوقف شده و مردم با شنیدن سروصدای دختر جوان بیرون می‌ریزند و او را به‌موقع از چنگال فوتبالیست شیطان‌صفت نجات می‌دهند.

 

داستان به همین‌جا ختم نمی‌شود. خانواده دختر جوان شكوائیه‌ای را تنظیم و به مراجع قضایی ارائه می‌دهند كه در نهایت پای مسئولان باشگاه لیگ برتری هم وسط می‌آید اما شاكی در نهایت به خاطر آبروی این باشگاه كوتاه آمده و رضایت می‌‌دهد!

 

این اتفاق مشتی نمونه خروار این فوتبالیست خارجی متأهل است كه همواره در مطبوعات با فرزندش عكس می‌اندازد و ادعای خانواده‌دوست ‌بودن می‌كند ولی در عمل آپارتمان خود را تبدیل به محلی برای تردد اراذل و اوباش و رفقای ناباب در تهران كرده بود.

 

البته شنیدیم باشگاه بزرگ لیگ برتری بالاخره به این نتیجه رسید كه عذر این فوتبالیست خارجی را بخواهد و تبعات آن را هم پس بدهد اما به راستی این سؤال باقی می‌ماند چرا ارزش‌های اخلاقی در این فوتبال نزول كرده و این‌قدر رنگ باخته است؟



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : سه شنبه 21 / 10 / 1393
بازدید : 1057
نویسنده : خورشید

خواص و مضرات نسکافه

 

خواص و مضرات نسکافه

خواص و مضرات نسکافه تقریبا شبیه به خواص و مضرات قهوه است. نسکافه فواید بسیاری برای تمام گروه های سنی دارد اما اگر در مصرف آن اعتدال رعایت نشود مضراتی هم دارد که برایتان خواهیم گفت.

 

 

خواص و مضرات نسکافه تقریبا شبیه به خواص و مضرات قهوه است. نسکافه فواید بسیاری برای تمام گروه های سنی دارد اما اگر در مصرف آن اعتدال رعایت نشود مضراتی هم دارد که برایتان خواهیم گفت. نسکافه در واقع بعد از انجام عملیات فرآوری شده بر روی قهوه در معرض استفاده همگان قرارمی گیرد و به همین دلیل شباهت بسیاری از نظر خواص و مضرات در این دو نوشیدنی یافت می شود.

 خواص و مضرات نسکافه: 

در نیمه قرن شانزدهم میلادی درانگلستان، مصرف قهوه به طور كامل رواج یافته بود، به گونه ای كه در روزنامه تایمز، بارها این آگهی به چاپ رسید:« قهوه ، شما را سالم نگه می دارد ، به هضم غذا كمك می كند ، چشم درد، سردرد، سرما خوردگی، سرفه و آب ریزش بینی را برطرف می كند و در درمان بیماری هایی مانند سل، نقرس و خون ریزی لثه، دارویی مؤثر به شمار می آید.» درج این آگهی گویای آن است كه در آن زمان ، مردم باور داشته اند كه قهوه بسیاری از دردها را تسكین می دهد و بعضی بیماری ها را نیز درمان می كند.

همچنین مطالعات نشان می دهد كه مصرف قهوه باعث هوشیاری مغز و اعصاب می شود،خستگی عضلات و ماهیچه ها را برطرف می كند ، اشتها را كاهش می دهد ( كه این خود مانع از بروز چاقی می شود )، یبوست را از میان می برد، ماهیچه های شش را شل می كند( كه باعث سهولت در امر تنفس می شود) ، به دلیل رفع خستگی، زمان و میزان فعالیت را افزایش می دهد، برهمكاری عضلات چشم می افزاید( مهارت و دقت در كارها را افزایش می دهد)، مركز تفكر را تحریك می كند( لذا بر قدرت قضاوت و نیروی حافظه می افزاید)، به انسان تیزهوشی همراه با آرامش می دهد ، و گاهی در بعضی افراد عامل تحریك قوای شهوانی می شود.

 

 خواص و مضرات نسکافه

 

رعایت اعتدال در مصرف قهوه و نسکافه بسیار ضروری است و مصرف بیش از حد ش باعث افزایش کلسترول خون می شود وبیشتر از پنج فنجان در روز در بعضی از افراد مشاهده شده که احتمال سکته قلبی را افزایش می دهد .

باید گفت که  باعث از بین رفتن مینای دندان می شود که در نسکافه معمولا 30 برابر بیش از قهوه این تاثیر مضر را در بدن ایجاد می کند بعضی از نسکافه ها بدون کافئین هستند که کسانی که مشکلات در واقع عصبی و قلبی دارند بهتر است که از این نوع نسکافه ها استفاده کنند و در بعضی از نسکافه هایی که روی جلدشان می نویسد بدون شکر است معمولا با آسپارتون تهیه می شود.

بعضی از افراد نسبت به كافئین به شدت حساسیت دارند، به طوری كه مقدار اندكی از آن ، اشخاص را گرفتار هیجان می كند، ضربان قلبشان را افزایش می دهد و دچار بی خوابی می كند.

كافئین بر ترشح اسید معده و میزان پپسین كه نوعی آنزیم معدی است می افزاید.

 كافئین باعث زایمان زودرس می شود و ممكن است در نوزدان ناراحتی ایجاد كند. كافئین برای نوزادا ن دو عارضه ایجاد می كند:

1- از طریق شیر مادر وارد دستگاه گوارش كودك می شود و او را در وضعیت استفراغ قرار می دهد.

2- مدت زیادی در بدن نوزاد می ماند تا متابولیزه شود، زیرا كبد نوزاد به اندازه كافی آنزیم ندارد.

واكنش های متفاوت بدن در برابر كافئین ، به آستانه تحمل افراد بستگی دارد اما به طور كلی تأثیر آن ها را می توان چنین بیان كرد:

كافئین موجود در نسکافه و قهوه ، فشار خون را افزایش می دهد. اگر كسی 250 میلی گرم قهوه مصرف كند، فشار خونش در یك ساعت ، 10 میلی متر بالا می رود.

2- قلب: پس از مصرف قهوه، ضربان قلب كاهش می یابد اما پس از مدتی بر تعداد آن افزوده می شود و تا هنگامی كه كافئین از بدن خارج نشده باشد به همان صورت باقی می ماند. چنانچه میزان كافئین مصرفی ، بالا باشد نه فقط تپش قلب ایجاد می كند بلكه حالت یعنی حركت نامنظم ماهیچه های قلب نیز پدید می آید كه گاه ممكن است منجر به مرگ شود. بر اساس آمارهای به دست آمده، نوشیدن بیش از 5 فنجان قهوه در روز ، احتمال سكته قلبی را افزایش می دهد.

در صورتی كه مادری دو فنجان قهوه تند بنوشد و سپس به نوزاد خود شیر بدهد چون بخشی از كافئین ، همراه شیر مادر وارد بدن نوزاد می شود ، امكان دارد عوارض زیر در نوزاد به وجود آید: ناآرامی، لرزش دست ها، پاها و لب ها، سفت یا شل شدن عضلات و ماهیچه های بدن، بی خوابی، جیغ زدن، حساسیت نشان دادن به صدا، به گونه ای كه با كمترین صدایی كودك از خواب می پرد.

باید توجه داشته باشید که به مادرانی كه فرزند خود را شیر می دهند توصیه می شود كه از مصرف قهوه یا مواد كافئین دار پرهیز كنند.6- مغز و اعصاب: تأثیر كافئین بر مغز و اعصاب، می تواند به پیدایش عوارض زیر منجر شود:

1- اضطراب2- هیجان 3- ناآرامی 4- فراموشی و افسردگی .

به طور کلی افرادی كه گرفتار عارضه افسردگی هستند ، نباید بیش از یك گرم كافئین در روز مصرف كنند ؛ زیرا سبب شدت یافتن افسردگی آن ها می شود.

 كافئین باعث می شود كه مقدار قابل ملاحظه ای از سدیم و پتاسیم بدن از طریق كلیه ها دفع شود، همچنین مقدار مصرف قند را نیز كاهش می دهد كه نتیجه آن ، افزایش قند خون خواهد بود. از این رو به كسانی كه مبتلا به بیماری قند ( دیابت) هستند توصیه می شود از مصرف مواد كافئین دار، اجتناب ورزند. كافئین ، جذب آهن را در روده ها كم می كند و لذا با توجه به نیاز ضروری بدن به آهن، كه كار خون سازی را بر عهده دارد، توصیه می شود كه از مصرف كافئین همراه با غذا و تا یك ساعت پس از آن، به طور جدی پرهیز شود.

كافئین میزان سوخت و ساز بدن را بالا می برد و در نتیجه مصرف كالری نیز افزایش پیدا می كند. برای مثال ، چنان چه كسی یك فنجان قهوه حاوی 100 میلی گرم كافئین بنوشد میزان متابولیسم بدن وی تا 4 درصد افزوده شده و درنتیجه باعث لاغری او می شود.

زنانی كه در سینه خود غده فیبروكیستیك دارند ، نباید به میزان زیاد كافئین مصرف كنند، زیرا به بزرگ شدن این غده كمك می كند.

 

 توجه کنیم قهوه و نسکافه خواص نسبتا مشابه ای دارند و باعث بهبود خستگی و رفع افسردگی ،افزایش سوخت وساز بدن و متابلیزم بدن می شود و بنابراین در افرادی که دچار اضافه وزن هستند می تواند مفید باشد وهمچنین جلوگیری از خوای آلودگی می کند و یک دم کرده ای است که فصل امتحانات دانش آموزان ودانشجویان خیلی ازآن استفاده می کنند اما توجه کنیم میزان عوارض جانبی آن که شامل افزایش تعداد ضربان قلب بدن ،تپش قلب ،بیقراری ،تعریق زیاد و اضطراب است  .

در طولانی مدت می تواند اثرات بسیار بدی بر روی افراد بگذارد و درکسانی که دارای بیماریهای گوارشی هستند باعث افزایش ترشح اسید معده می شود و توصیه می شود کسانی که دارای بیماری ریفلاکس یا برگشت اسید معده هستند از مصرف آن خودداری کنند چون باعث ایجاد حرکات نا منظم در ماهیچه های قلب می شود بنابراین کسانی که دارای ناراحتی قلبی هستند حتما از مصرف آن خودداری کنند.



:: موضوعات مرتبط: خواص مواد غذایی , ,
:: برچسب‌ها: نسکافه ,
تاریخ : دو شنبه 20 / 10 / 1393
بازدید : 964
نویسنده : خورشید

هر آنچه باید در مورد اسمارتیز بدانید

16

کودکان بیشتر از دیگر افراد تحت تاثیر ظاهر خوراکی ها به ویژه رنگ آنها می شوند. بسیاری از آنها علاقه ی بسیاری به خوردن خوراکی ای به نام اسمارتیز دارند ، این خوراکی امروزه در اندازه و شکل ها بسته بندی های گوناگون وجود دارد.

 

اسمارتیزهای دوران کودکی را به خاطر می آورید؟ همان مرواریدهای شکلاتی رنگارنگ که درون قوطی های استوانه ای مقوایی با آن تصاویر خاطره انگیزش هر کودکی را وسوسه و بی تاب می کرد.

 

آن روزها این مرواریدها در همان بسته بندی های ساده یکی از تنقلات خوشمزه دوران کودکی ما بود. اما این روزها بسته بندی ها و اشکال مختلف و متنوع این محصول را دیده اید؟ دیدنشان آدم بزرگ ها را به هم وسوسه می اندازد چه رسد به کودکانی که دلشان کوچک است و طاقتشان اندک.

 

به اسمارتیزهای امروزی دراژه شکلاتی می گویند و یک نوع معروف و پرطرفدار آن شکلات های سنگی شکل دراژه داری است که امروزه به عنوان یک تنقل فسقلی روی میز هر کارمند و در هر خانه ای دیده می شود اما دراژه چیست؟ دراژه همان پوشش رنگی سطح اسمارتیز را گویند که علت اصلی جذابیت این محصول شده است.

 

در واقع اسمارتیز از دو قسمت کاکائو و دراژه تشکیل شده است. کاکائوی آن در مرکز محصول و از ترکیب پودرکاکائو، روغن جانشین کره کاکائو، پودرشکر، شیرخشک و برخی افزودنی های طعم دهنده تهیه می شود.

 

اما در این نوشتار تمام سخن ما دراژه اسمارتیز است که بخش اعظم این محصول را به خود اختصاص داده و ارزش تغذیه ای ندارد.

 

دراژه از ترکیب چند لایه شربت شکر و ژلاتین همراه مواد رنگی و نوعی واکس براق کننده تهیه می شود که اگر مواد رنگی آن زیاد و غیرمجاز باشد، می تواند برای افراد بویژه کودکان، زنان باردار و سالمندان خطرناک باشد و با اختلال در عملکرد دو عضو سم زدای بدن یعنی کبد و کلیه، زمینه بروز سرطان این اعضا را فراهم سازد.

 

اسمارتیز کیلویی و خارجی نخرید

 

معمولا بیشتر اسمارتیزهایی که به صورت روباز و کیلویی عرضه می شود و انواع خارجی آن که فاقد برچسب تائیدیه وزارت بهداشت ایران است حاوی رنگ ها و شربت های غیرمجاز و مضر است.

 

بد نیست بدانید اغلب تنقلات خارجی به صورت قاچاق وارد کشورمان می شوند و تولیدکنندگان آن به دلیل فاصله طولانی بین کشوری یا به جهت ماندن زیاد این محصولات در کشتی های باری، برای افزایش ماندگاری، در ترکیبات محصولات صادراتی خود از مواد نگه دارنده فوق العاده قوی استفاده می کنند که اثرات سوء آن تهدید کننده سلامت کودکان است.

 

از سوی دیگر برخی انواع این محصولات از سوی سودجویان مجهز به برچسب تقلبی وزارت بهداشت شده و تاریخ مصرفشان دستکاری و به روزرسانی می شود. بنابراین تا حد امکان از خرید خوراکی های خارجی و آنهایی که رنگ قوی و پرکشش دارد اجتناب کنید.

 

مرواریدهایی که دهان را رنگی می کند

 

گاهی برخی اسمارتیزها یا آدامس های دراژه دار، در تماس با بزاق موجب رنگی شدن دهان و زبان می شود. اما آیا می توان این عامل را نشانه غیرمجاز یا نامرغوب بودن محصول دانست؟ بد نیست بدانید رنگ های مجاز خوراکی دارای دو نوع محلول در آب و محلول در چربی است.

 

معمولا در محصولاتی که در تماس طولانی مدت با بزاق دهان است نباید از رنگ های محلول در آب استفاده شود، چراکه آب دهان حلال این رنگ ها بوده و باعث آزادشدن آن در محیط دهان می شود. با این حال اگر این رنگ ها دهان را رنگی کند و بلافاصله با بزاق شسته شود خالی از اشکال است، اما اگر ماندگاری این رنگ ها چند ساعت یا بیشتر باشد باید به غیرمجاز بودن آن مشکوک شد.



:: موضوعات مرتبط: عمومی , ,
تاریخ : جمعه 17 / 10 / 1393
بازدید : 1085
نویسنده : خورشید

خودکشی پسر جوان در متروی تجریش +عکس

 

به گزارش پرداد به نقل از خبرآنلاین : صبح امروز پسری جوان در ایستگاه متروی تجریش تهران خود را به زیر قطار انداخت اما با وجود قطع عضو زنده ماند. به گفته شاهدان عینی او با نزدیک شدن قطار ناگهان خود را به سوی ریل پرتاب کرد اما با واکنش بسیار سریع راهبر قطار او از مرگ قطعی نجات پیدا کرد . با این حال انگشت های پایش قطع شد. این صحنه فجیع بسیاری از مسافران را به شدت متاثر و برخی را دچار شوک کرد.

هنوز انگیزه این فرد از اقدام به خودکشی مشخص نیست اما به هر حال خودکشی در مترو یکی از انواع خودکشی است که با درد و رنج بسیار زیادی همراه است به طوری که حتی اگر فرد در برخورد با قطار کشته نشود، مسلما در برخورد با قطعاتی از ریل که برق فشار قوی دارند کشته خواهد شد و یا دچار قطع عضو شدید می شود.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : جمعه 17 / 10 / 1393
بازدید : 1135
نویسنده : خورشید

جشن عروسی مهران غفوریان/ عکس

 
گروه وبگردی «تیتریک»، مهران غفوریان، کمدین شناخته شده سینما و تلویزیون، ازدواج کرد. عکس منتشر شده متعلق است به به جشن عروسی غفوریان با حضور امیر نوری، رضا یزدانی،علی اوجی و شهرام زمانی در دی ماه ۱۳۹۳.

جشن عروسی مهران غفوریان/ عکس


:: موضوعات مرتبط: اخبار سینمای ایران وجهان , ,
تاریخ : شنبه 16 / 10 / 1393
بازدید : 879
نویسنده : خورشید

 

راهنمای غذایی بیماران دیابتی :
بیماری دیابت را جدی بگیرید . کنترل قند خون و پیشگیری از بالا رفتن آن کاملا عملی و ممکن است ولی دمان عوارض ایجاد شده آن بسیار سخت و گاها غیر ممکن است. عدم کنترل دیابت و بالا رفتن قند خون باعث افزایش کلسترول LDL و تری گلیسرید ودر نتیجه باعث بروز یا تشدید بیماریهای قلبی (تنگی عروق کرونر) فشار خون بالا /نارسایی کلیوی / پای دیابتی / اختلال بینایی و... می شود.
به طور کلی در تنظیم قند خون اصول زیر بسیار حائز اهمیت است:
1- داشتن فعالیت بدنی منظم : ورزش یا پیاده روی حداقل به مدت نیم ساعت در روز برای کنترل قند خون و انسولین الزامی است . بدون آن و تنها با سخت تر و محدود تر کردن رژیم غذایی امکان کنترل قند خون میسر نمی باشد.
2- متناسب بودن وزن بدن و حفظ وزن ایده آل :افزایش وزن و چاقی موجب بالا رفتن قند خون می شود . چون بافت چربی سبب مقاومت به هورمون انسولین می گردد.
تان 3- منظم غذا خوردن و کم خوردن :سعی کنید بدون در نظر گرفتن مقدار قند خون هیچ یک از میان وعده ها یا وعده های اصلی غذای خود را حذف نکنید . بهم خوردن وقت غذا یا نخوردن آن در افراد دیابتی باعث نوسان قند خون از میزان طبیعی می شود.
4- نوع مواد غذایی: نوع مواد غذایی خورده شده در افزایش قند خون بسیار مهم است به طور کلی چهار مورد زیر در بالا بردن قند خون بسیار موثر است.
الف) مواد غذایی حاوی قندهای ساده مثل عسل / قند/ شکر و تمام مواد غذایی که در تهیه آنها قند یا شکر به کار رفته است .بهتر است این گروه به طور کامل از برنامه غذایی بیماران دیابتی حذف شود.

ب) مواد غذایی بدون فیبر بیشتر از مواد غذایی با فیبر قند خون را بالا می برد ند .مثلا آب میوه بیشتر از خود میوه قند خون را بالا می برد چون فیبر کمتری دارد یا نان مصرفی مصرفی فرد دیابتی باید از نوع حاوی فیبر یعنی سبوس دار باشد.

ج) نمایه گلایسمی : بیانگر میزان افزایش قند خون به دنبال خوردن یک ماده غذایی است و افراد دیابتی باید از مواد غذایی که نمایه گلایسمی پایین دارند استفاده کنند و تا حد امکان از مواد غذایی با نمایه گلایسمی متوسط و زیاد کمتر استفاده کنند.

د) مقدار کل غذای مصرفی : علاوه بر موارد فوق مقدار غذای خورده شده نیز در افزایش قند خون موثر است و باید حجم غذا محدود و کم باشد.
نمونه مواد غذایی با نمایه گلایسمی پایین که بیماران دیابتی می توانند مصرف کنند عبارتند از :

* نخود / نخود بدون پوست / نخود چی / لپه / ذرت تازه / عدس / باقلا با پوست / نان تافتون /ماکارونی دم نشده / لوبیا قرمز / لوبیا چیتی
چغندر / توت خشک (روزی 7 عدد ) / نان سنگگ / کشمش قرمز (روزی دو قاشق غذا خوری) /ماش / انجیر خشک (روزی 2 عدد ) / لوبیا سفید / خیار

نمونه مواد غذایی با نمایه گلایسمی متوسط عبارتند از :

*نخود سبز ورامین / برنج طارم / کشمش سبز / برگه زرد آلو / ماکارونی دم شده / لیمو ترش / میوه ها به جز خیار

نمونه مواد غذایی با نمایه گلایسمی بالا عبارتند از :

*سیب زمینی / هویج فرنگی / نان باگت / نان لواش / خرمای مضافتی بم / باقلا بدون پوست / نان جوی حاوی عصاره ی مالت / هندوانه / خربزه / انگور / موز / آب تمام میوه ها
به نکات زیر توجه کنید :
در تنظیم برنامه غذایی روزانه مصرف خیار و کدو / بادمجان سرخ نشده / سبزیجات مثل انواع کلم /کرفس / لوبیا سبز / کاهو / سبزی خوردن / تره فرنگی / قارچ / پیاز / فلفل دلمه / اسفناج و ریواس آزاد است .

مصرف لبنیات کم چربی در حد 2-3 لیوان شیر یا ماست / پنیر کم چربی به اندازه یک قوطی کبریت / غذاهای پروتیینی کم چرب و اغلب حبوبات در حد معمول بلامانع است.

مصرف قند وشکر و مواد شیرین حاوی قند/عسل / مربا / شربتهای شیرین / شکلات / آبنبات و بستنی ممنوع است .

میزان مصرف مواد نشاسته ای و نوع آنها بسیار کنترل شده باید باشد . نان یا برنج رژیم اصلی فرد است اما به مقدار کم و نوع نان مصرفی حتما سبوسدار باشد.
همچنین مصرف برنج بهتر است از روزی 8 قاشق غذا خوری تجاوز نکند . می توان میزان فیبر و سیر کنندگی برنج را با عدس / لوبیا / ماش / سبزی بالا برد.

میزان و نوع مصرف میوه ها باید کم و کنترل شده باشد .به دلایل فواید غذایی میوه ها استفاده از 2 واحد میوه در روز اجباری است اما افراد دیابتی نباید روزانه بیش از 3 واحد میوه مصرف کنند.
یک واحد میوه :
- میوه های با اندازه متوسط مثل سیب / پرتقال / نارنگی/ کیوی / گلابی یک عدد
- میوه های کوچک مثل زرد آلو / سیب گلاب / آلو زرد/ گیلاس / آلبالو یک لیوان
- میوه های برشی مثل هندوانه / طالبی / خربزه یک لیوان
نکته قابل توجه در مصرف میوه ها این است که در روز بیشتر از 3 واحد مصرف نشود و از میوه های حاوی قند بالا مانند هندوانه / خربزه / طالبی / انگور / انبه / موز / دریک روز به هیچ عنوان بیش از یک واحد مصرف نشود یعنی اگر امروز هندوانه خورده شد اصلا خربزه خوره نشود.
نکته مهم دیگر که افراد دیابتی باید رعایت کنند اینکه چون بیشتر در معرض ابتلا به افزایش چربیهای بد خون و فشار خون بالا هستند چربی و نمک بسیار کم مصرف کنند.



:: موضوعات مرتبط: عمومی , ,
تاریخ : سه شنبه 14 / 10 / 1393
بازدید : 1085
نویسنده : خورشید

نخستین قورباغه‌ای که به جای تخم‌ریزی زایمان می‌کند

 

 

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این گونه در اصل دهه‌ها قبل کشف شده اما دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی اخیرا به طور تصادفی این قورباغه ماده‌ را به همراه فرزندان تازه‌متولدشده‌اش مشاهده کردند.

 

کارشناسان با بررسی‌های بیشتر دریافتند Limnonectes larvaepartus در میان 6455 گونه قورباغه‌ها، این گونه تنها قورباغه‌ای است که مستقیما و بدون تخم‌گذاری، بچه‌هایش را به دنیا می‌آورد.

 

این حیوان، عضو غیرمعمول از گروهی آسیایی از قورباغه‌های دندان‌دار است که در اصل، توسط محقق اندونزیایی به نام «دیوکو ایسکاندار» کشف شد.

 

رنگ این قورباغه‌ها معمولا قهوه‌ای یا خاکستری بوده و اندازه آن‌ها بین دو تا چهار سانتی‌متر و وزن‌شان نیز پنج گرم گزارش شده است.

 

این قورباغه‌ها در جویبارهای کوچک و در زیستگاه‌های جنگل‌های باران‌زا زندگی می‌کنند تا از شکارشدن توسط گونه‌های قورباغه‌های دندان‌دار بزرگ‌تر و همچنین مارها و پرندگان در امان بمانند.

 

نوع نر این گونه قورباغه دارای دو پیش‌آمدگی دندان‌مانند از ناحیه فک‌ پایینی‌اش است که در مبارزات از آن‌ها استفاده می‌کند.



:: موضوعات مرتبط: خارجی وجالب , ,
تاریخ : شنبه 9 / 10 / 1393
بازدید : 1287
نویسنده : خورشید

پژو 508 را ببینید

پژو 508 RXH

266317_550



:: موضوعات مرتبط: ماشین , ,
:: برچسب‌ها: ماشین ,
تاریخ : شنبه 9 / 10 / 1393
بازدید : 903
نویسنده : خورشید

عكس/خنديدن بر جنازه جوان 16 ساله

اين جوان 16 ساله به ضرب گلوله يك سرباز اسراييلي كشته شد

khandekoodak



:: موضوعات مرتبط: عکس خارجی , ,
:: برچسب‌ها: عکس ,

با سلام امیدوارم لحظات خوب وخوشی را در فان کلوب آذرخش سپری کنید ومطالب دلخواهتان را بیابید وبا نظراتتان من را در بهتر شدن فان کلوب یاری رسانید

برای بهتر شدن اذرخش چه باید کرد


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فان کلوب آذرخش و آدرس azarakhsh2.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 798
بازدید هفته : 1082
بازدید ماه : 4905
بازدید کل : 288765
تعداد مطالب : 610
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1


کد هدایت به بالا

RSS

Powered By
loxblog.Com