عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 21 / 2 / 1393
بازدید : 3734
نویسنده : خورشید

یه ماهی خیلی خوشمزه که من تضمین میدم اونایی هم که از بوی ماهی بدشون میاد، نمی تونند از این ماهی بگذرند از بس که لذیذه

شیوه خاصی هم نداره واسه درست کردنش! میتونید همینطوری هم سرخش کنید و میل بفرمایید

ولی ما یه کم به خودمون عزت گذاشتیم (!) و یه کارهایی کردیم با این ماهیه

اول اینکه به صورت فیله است و در یک بسته اش، پنج یا شش تکه ازش موجوده. اول می ذاریمش در ترکیب آبلیمو و زعفرون و پیاز و سیر

نکته ۱: سیر رو حلقه کنید نه رنده. یعنی یه جوری باشه که نچسبه به ماهی. چون هنگام سرخ کردن، میسوزه و خلاصه بد میشه

کاسه رو چند ساعت میذارم تو یخچال که حسابی مزه دار بشه ماهی

بعد درش میاریم و ماهی ها رو خشک می کنیم و می غلطونیم تو پودر سوخاری

نکته ۲: اگه طعم تند دوست دارید، میتونید به پودر سوخاری، فلفل هم اضافه کنید

 

نیم ساعت دیگه هم باشه تو یخچال بد نیست. اینجوری پودرها به خوردش میره

بعدش سرخشون میکنیم

 

و با هرچی که دوست داشتیم یا دم دستمون بود میخوریم

منبع:   سایت میز غذا



:: موضوعات مرتبط: آشپزی وتغذیه , اموزش انواع مواد غذایی , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 3011
نویسنده : خورشید

 در روزهای تعطیل پیش‌رو، فرصت خوبی نصیب شما خواهد شد که از ناهار خوردن لذت ببرید. یک ناهار مینی‌مال، باید شیک، خوش‌رنگ،‌ خوشمزه،‌سالم و البته کم‌در

دسر

 باشد. غذایی که با کمی سلیقه می‌تواند جذاب‌ترین وعده هر روز ما باشد.

  یک ناهار مینی‌مال، باید شیک، خوش‌رنگ،‌ خوشمزه،‌سالم و البته کم‌در

دسر

 باشد.در روزهای تعطیل پیش‌رو، فرصت خوبی نصیب شما خواهد شد که از ناهار خوردن لذت ببرید. چیزی که هست، زندگی شهری و گرفتاری‌های روزانه، فرصت دور هم‌نشینی و ناهارهای مشترک را از ما گرفته است و غالبا این وعده غذایی، دور از هم و به صورت تنها یا حداکثر با مشارکت همکاران خورده می‌شود. اما در تعطیلات، ما این وقت را پیدا می‌کنیم که ناهار را با هم صرف کنیم. غذایی که احتمالا زیر نور آفتاب دل‌انگیز بهار سرو می‌شود و با کمی سلیقه می‌تواند جذاب‌ترین وعده هر روز ما باشد. حداقل به این دلیل که فرصت کمی برای تجربه‌اش داریم...

ناهار پیشنهادی ما، غذاهایی هستند که سلامتند و به سرعت پخته می‌شوند و البته کمتر چاق می‌کنند؛ غذاهای کاملی که برای آماده کردن‌شان فقط کافی است دستورات ما را به دقت مطالعه کنید.

نکته دیگری که خوب است آن را قبل از تهیه این غذاها بدانید این است که قیمت تمام شده هر یک از غذاهایی که به شما معرفی‌‌ می‌کنیم، حداقلی و بین 5 تا 6هزار تومان است که البته به ارزش این ناهار جذاب می‌افزاید.

 


 

غذاهای فوری و شیک و ارزان برای نهار

 


انواع ساندویچ - غذاهای فوری و شیک و ارزان برای نهار

استیک

 بوقلمونمواد لازم:
  • گوشت سینه بوقلمون
  • پنیر

     فتا
  • پیاز قرمز
  • قارچ

  • سبزی معطر

طرز تهیه:1 - ما برای آنکه شکل درست این 

استیک

 دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم می‌توانید با استفاده از لیوان،‌استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.2 - سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر می‌کنید گریل و آماده خوردن می‌شود. 2تکه سینه هم‌قد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوش‌طعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آب‌شده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلم‌مو روی 

استیک

 (در هنگام گریل شدن) بمالید.3 - 

قارچ

 استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این 

قارچ

 خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کرده‌ایم تا این 

قارچ

 آب‌دار و بسیار خوشمزه باشد. آب این 

قارچ

 خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع می‌کند.4 - بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه 

پنیر

 فتا، 

قارچ

 و البته 

پنیر

 تازه می‌گذارید و با چنگال به جان آن می‌افتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید.5 - سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آب‌دار بودن سبزی همان کاری را می‌کند که 

قارچ

 بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن 

استیک

 لذیذ بوقلمون.

 

غذاهای فوری و شیک و ارزان برای نهار

 

پاستا

ی فیوژنمواد لازم:
  • فتوچینی  
  •  زنجبیل  
  • هویج   
  • فلفل دلمه‌ای   
  • جوانه ماش   
  • راکولی   
  • گشنیز و جعفری 
  • سایر سبزیجات معطر  
  • روغن زیتون

روش تهیه:این یک 

پاستا

ست. یک غذای غربی که البته به سبک شرقی آماده شده است. اصولا شما در پخت غذاهایی مثل 

پاستا

 محدودیت چندانی ندارید و مواد می‌‌توانند جانشین همدیگر بشوند. ما همیشه در رستوران با این سوال مواجه می‌شویم که مثلا چرا 

پاستا

ی پنه ما سبزیجات دارد و پاسخ ما این است؛ این یک 

ترکی

ب ذهنی و عملی از 

آش

پزخانه‌های مختلف است. این 

پاستا

 هم چنین خاصیتی دارد. 

پاستا

یی که مواد تشکیل‌دهنده طعم شرقی دارند و البته چیدمان آن هم رنگ و لعاب خاور دور را به ذهن می‌آورد.نکته کلیدی این 

پاستا

 را باید در اضافه کردن سبزیجات به آن یافت. سبزیجات تازه‌ای که از آنها نام بردیم باید در زمان بسیار کم با شعله بسیار بالا درون ماهیتابه آماده شود. یعنی سبزی را درون تابه با روغن زیتون به مدت کمی تفت دهید تا براقی و سبزی و تردی خود را حفظ و غذای شما را رنگین ‌تر و  خوشمزه‌تر کند.

کوکو سبزی یکی از آن غذاهایی است که در عین این که خیلی زود آماده می‌شود خیلی هم مُغذی است.

کوکو سبزی

مواد لازم

سبزی معطر (تره، جعفری، گشنیز، شوید)      500 گرم

مغز گردوی آسیاب شده                                  300 گرم

آرد گندم                                                         150 گرم

زرشک                                                             یک قاشق غذاخوری سرپُر

ادویه‌جات (نمک، فلفل)                                    به میزان دلخواه

روغن مایع                                                        به میزان لازم

تخم مرغ                                                          5 عدد

نعناع خشک                                                   یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

سبزیجات و مغز گردو را مخلوط می‌کنیم. نعناع را هم می‌افزاییم.

ادویه و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن خوب هم می‌زنیم.

سپس زرشک را افزوده و هم می‌زنیم، در انتها آرد را کم کم می‌افزاییم.

روغن را در تابه گرم کرده تا کمی داغ شود مایه را ریخته با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد (درب تابه را می‌گذاریم).

حدود 20 دقیقه بعد طرف دیگر کوکو را برگردانده با حرارت متوسط 5 تا 10 دقیقه می‌پزیم.

اینک کوکوی خوشمزه‌تان آماده است. نوش جان.

 

مخلوط سبزیجات بخارپز شده

این خوراك از آن دسته غذاهای ارزشمندی است كه خیلی لطیف و خوش طعم بوده و بسیار هم راحت آماده می‌شود . برای داشتن غذایی كه تنها در یك ظرف سرو می‌شود ، می‌توانید تكه ای ماهی قزل آلا یا مرغ را بر روی این سبزیجات بگذارید.
مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 15 دقیقه
مواد لازم :
1 فنجان هویج نازك خرد شده
2 فنجان كلم برگ خرد شده ، كه ساقه وسط آن گرفته شده باشد
1 عدد پیاز كه درشت خرد شده باشد
ا فنجان كدو سبز كه نگینی خرد شده باشد (كدو را از طول 4 قسمت كرده و به تكه هایی با ضخامت 13 سانت تقسیم كنید )
 
سس :
مقداری روغن زیتون خالص برای مزه دار كردن
1 عدد سیر متوسط له شده
1 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه
نمك و پودر فلفل سیاه برای مزه دار كردن
 
طرز تهیه :
1) مقداری آب نمك را در یك بخارپز كه در آن سفت بسته شده است ، به جوش آورید . هویج ها را اضافه كرده ، در آن را ببندید ، و بگذارید به مدت 3 دقیقه بپزد. سپس پیاز و كدو را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر مواد را بخارپز كنید.
 
2) مواد را از دستگاه بخارپز درآورده ، در كاسه ای بریزید.
 
٭مدت زمان لازم برای بخارپز كردن ماهی یا مرغ ، بستگی به ضخامت آنها دارد.
دلخواه :1 قاشق سوپخوری سس سویا
 
برای 2 نفر
نكته های آشپزی :
تكان دادن سبد دستگاه بخارپز كمك زیادی به كشیده شدن آب اضافه سبزیجات پخته شده می‌كند ، كه این كار از آبكی و بیمزه شدن سالاد جلوگیری می‌كند .سعی كنید كدو را بیش از حد نپزید چون زیاد پختن آن باعث بیمزه شدن سالاد و كدر شدن رنگ كدو می‌شود..
 
 
 خوراك بادمجان و نخود
این غذا نمونه بسیار خوبیست كه نشان میدهد غذاهای گیاهی نیز تا چه اندازه می‌توانند خوشمزه باشند. تركیبی از ادویه های تند ، طعمی‌تند و دلپذیر به آن می‌دهد بدون اینكه كالری زیادی داشته باشد.
مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 35 دقیقه
مواد لازم :
1 عدد پیاز بزرگ كه نازك خرد شده است
5 عدد سیر متوسط له شده
1عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط كه از وسط نصف و سپس به قطعه های مربعی5/2 سانتی تقسیم شده است.
1 عدد بادمجان كه به صورت قطعه های 5/2 سانتی خرد شده است.
ورقه های نازك فلفل قرمز
2 قاشق چایخوری زرد چوبه
نصف قاشق چایخوری تركیب ادویه های تند
450 گرم نخود پخته
450 گرم عدس پخته
نصف فنجان سس گوجه فرنگی
1 و یك چهارم فنجان +1 قاشق سوپخوری عصاره سبزیجات (سبزیجات دلخواه را با كمی‌نمك و فلفل در آب جوشانده و سپس از این آب استفاده می‌كنیم )
نصف فنجان كشمش
1 قاشق سوپخوری گشنیز ریز شده
نمك و فلفل برای مزه دار كردن
 
طرز تهیه :
1) 1 قاشق سوپخوری از عصاره سبزیجات را در قابلمه ای گرم كنید. پیاز را كه به صورت پیازداغ درست كرده ایم به این عصاره با درجه حرارت متوسط اضافه كنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد. سیر ، فلفل دلمه ای قرمز ، بادمجان ،‌ادویه تند ، و زردچوبه را هم اضافه كنید. برای 1 دقیقه خوب به هم بزنید تا مواد كاملاً مخلوط شوند و بعد عصاره سبزیجات و سس قرمز را اضافه كنید.دوباره مواد را هم زده و درِ قابلمه را ببندید تا با درجه حرارت كم به مدت 15 دقیقه بپزد. مرتب یا حداقل تا زمانیكه فلفل دلمه ای و بادمجان نرم و لطیف شوند ،آنها را هم بزنید.
 
2) نخود ، عدس ، ورقه های فلفل قرمز و كشمش را اضافه كنید . بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد. مواد را با نمك و فلفل مزه دار كنی د. این غذا را همراه با آبِ آن و كمی‌گشنیز بر رویش، سرو كنید.
 
برای 4 نفر
پیشنهادی برای سرو كردن :  با سالاد كلم مدیترانه ای سرو شود( این سالاد از مخلوطی از 2 عدد كلم بروكلی  متوسط خرد شده،2 قاشق سوپخوری آبلیمو ، 1 قاشق چایخوری سس سویا ، 3 عدد سیر متوسط له شده ،كمی‌روغن زیتون خالص و نمك و فلفل ،تهیه می‌شود- كه ابتدا كلم را در دستگاه بخار پز پخته و سپس بقیه مواد را نیز به آن اضافه می‌كنیم.)
 
نكته های آشپزی :
خرد كردن بادمجان و فلفل دلمه ای در اندازه های 5/2 سانتی باعث می‌شود كه ادویه ها كاملاً به خورد غذا برود بدون اینكه سبزیجات، زیاد از حد پخته شوند . این دستور غذایی طوری تهیه شده است كه به سرعت آماده شود . با وجود این ، زمانیكه ادویه تند و زردچوبه را اضافه می‌كنید ، قبل از اضافه كردن عصاره ، بگذارید خوب بجوشد ( حداقل یك دقیقه ) . با این كار طعم بیشتر و بهتری خواهید داشت .
 
 
 
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ


:: موضوعات مرتبط: آشپزی وتغذیه , اموزش انواع مواد غذایی , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 3464
نویسنده : خورشید

 

 

مواد لازم

برنج :۴ ليوان

ماست :۳ ليوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفيده تخم مرغ يك عدد

روغن :۲/۱ ليوان

ادويه شامل دارچين وزيره وهل به نسبت مساوي :۲ قاشق چاي خوري

مرغ :يك كيلو

خلال بادام وپسته وزرشك :به مقدار لازم

كره :۲۰ گرم

طرز تهيه:

برنج را خيس مي كنيم وبعد مي جوشانيم وصاف مي كنيم.كمي برنج را زنده بر مي داريم.

مرغ را با يك حبه سير وپياز وكمي زعفران ونمك مي گذاريم بپزد بطوريكه حدود ۲/۱ ليوان آب داشته باشد وبعد استخوان هاي مرغ را جدا مي كنيم.

در ظرف اول(قرمز) ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط مي كنيم.

در ظرف دوم (سفيد)مابقي زرده ها وسفيده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط مي كنيم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت هاي مرغ وكمي ادويه را در آن مي ريزيم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج مي كنيم .حدود يك ليوان از مايع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه مي كنيم وبعد آب مرغ در ظرف دوم مي ريزيم.

 

 

حدود ۳/۱ برنج را با محتويات ظرف اول مخلوط مي كنيم خوب با كفگير ته ظرف تفلون چرب شده صاف مي كنيم وكمي هم با كفگير فشار مي دهيم .مرغ ها را روي برنج در تمام نقاط ظرف پخش مي كنيم.ومابقي ادويه را روي مرغ مي پاشيم وسپس خلال بادام وپسته وزرشك را روي مرغ مي ريزيم.

 

در نهايت بقيه برنج در ظرف تفلون صاف مي كنيم ومحتويات ظرف دوم روي برنج و ديواره هاي ظرف مي ريزيم روي آن كره داغ مي دهيم .روي ظرف را فويل مي كشيم.وچند تا سوراخ در فويل ايجاد مي كنيم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتي گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار مي دهيم.

ميتوانيم ته چين را به صورت درسته با خلال پسته وبادام وزرشك تفت داده شده در كره تزيين كنيم

 

 

يا اينكه برش داده وآن را در ديس بچينيم وسپس تزيينات را كامل كنيم 



:: موضوعات مرتبط: آشپزی وتغذیه , اموزش انواع مواد غذایی , ,
تاریخ : چهار شنبه 15 / 2 / 1393
بازدید : 3885
نویسنده : خورشید

مواد لازم:

200 گرم سبزی معطر خرد شده (نعناء، جعفری، گشنیز، شنبلیله، مرزه، ترخون )

مغز گردو (10 دانه بزرگ) به 8 تکه خرد می کنیم.

برنج : یک  پیمانه

زرشک : یک قاشق غذاخوری

ادویه مرغ به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

آبلیمو: نصف استکان

پیاز : یک عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

رب: 2 قاشق غذاخوری

روغن : 2 قاشق غذاخوری

  

طرز تهیه:

شکم مرغ را تمیز می کنیم(شش و چیزهای داخل شکمش را بیرون می آوریم تا صاف و تمیز شود) پوست مرغ را هم بسته به سلیقه هر شخص یا می کنیم یا اینکه روی آن باشد.

از یک شب قبل ، در قابلمه جدا مرغ را داخل آبلیمو و پیاز و زعفران می خوابانیم تا بوی بدش گرفته شود.

مغز گردوها را خرد می کنیم نه خیلی خرد و نه خیلی درشت .

برنج را خیس می کنیم تا نرم شود.

سبزی ها را با گردو  و برنج و زرشک تفت می دهیم . به آن نمک و ادویه مرغ می زنیم.

مرغ که از شب قبل در مواد بوده بیرون می آوردیم در صافی می گذاریم آبش بیرون برود و در روغن سرخ می کنیم.  مواد سرخ شده را، داخل شکم مرغ می گذاریم . می توانیم شکمش را بدوزیم یا اینکه با خلال دندان ببندیم. در داخل قابلمه ای که مرغ  درون آن کامل جا شود می گذاریم و درب قابلمه را می گذاریم. شعله آن را کم می کنیم ، 1 ساعت طول می کشد تا آماده شود.

طرز تهیه سس برای روی مرغ:

 2 قاشق روغن را با 2 قاشق رب تفت می دهیم و فلفل و نمک (به میزان لازم) با آب بسته به سلیقه که رقیق و غلیظ شود به آن اضافه می کنیم. و وقتی مرغ آماده شده روی آن می ریزیم.

تزئین آن با جعفری و خیارشور و سیب زمینی می تواند باشد.

 



:: موضوعات مرتبط: آشپزی وتغذیه , ,

صفحه قبل 1 صفحه بعد

با سلام امیدوارم لحظات خوب وخوشی را در فان کلوب آذرخش سپری کنید ومطالب دلخواهتان را بیابید وبا نظراتتان من را در بهتر شدن فان کلوب یاری رسانید

برای بهتر شدن اذرخش چه باید کرد


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فان کلوب آذرخش و آدرس azarakhsh2.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2374
بازدید دیروز : 890
بازدید هفته : 3955
بازدید ماه : 12477
بازدید کل : 30049
تعداد مطالب : 610
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1


کد هدایت به بالا

RSS

Powered By
loxblog.Com